Praktisch en mooi: hamamdoeken

31 aug


We kwamen ze dit jaar tegen en hebben ze gelijk uitgeprobeerd: hamamdoeken. We namen deze mee op reis in plaats van strandlakens en daar waren we heel blij mee. Per stuk wegen ze zo’n 250 gram en ze passen gemakkelijk in je koffer/reistas. Onderweg pasten er zonder problemen vijf ‘strandlakens’ in een kleine strandtas. We gebruikten ze om ons mee af te drogen (dat gaat stukken beter dan met een sarong), om op te liggen en om om te slaan als rokje of jurkje over een bikini bij een strandwandeling of bezoek aan een strandtent/beachclub. En, niet geheel onbelangrijk, hamamdoeken zien er ook nog eens heel mooi uit. Wat ons betreft is een hamamdoek een onmisbaar item in je koffer!

Wil je ook een hamamdoek kopen? Dat kan o.a. bij Sisiboy en via verschillende webwinkels, zoals Peshs. Wij hebben zelf goede ervaringen met onze bestelling bij www.hamamdoek.nl.

Eén reactie naar “Praktisch en mooi: hamamdoeken”

  1. esmee 13 februari 2013 bij 10:07 #

    Ook ons gezin is fan van de hamamdoeken. Echt super om te gebruiken en vooral lekker licht! We hebben ze ook gekocht bij http://www.hamamdoek.nl snel in huis en zonder verzendkosten…. toppie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s